Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC.

cintoniqui_altraradio

L’altra ràdio de Ràdio 4, dirigit i presentat per Cinto Niqui, guanya el “Premi a la Comunicació i divulgació de les TIC”. 

25/03/2022

L’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat), juntament amb el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya van organitzar la 27ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, on es va fer entrega del Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC. Aquest guardó és el més important que atorga el sector professional de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya.  

L’altra ràdio de Ràdio 4, programa dirigit i presentat per Cinto Niqui, va ser el guanyador d’aquest gran premi. No es el primer cop que aquest programa rep un guardó en els seus 42 anys d’emissió. Al llarg de les seves temporades, l’altra ràdio ha rebut 9 premis dels sectors radiofònics, periodístics i de les TIC, i a l’any 2019 va rebre el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Radiodifusió, concedit per la Generalitat de Catalunya.  

Cinto Niqui és professor associat del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Ciències de la Comunicació, de la Universitat Autònoma de Barcelona, des de l’any 1992. A més, Niqui també forma part de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom UAB). 

Cinto Niqui va aprofitar el seu discurs d'agraïment per demanar la creació a Catalunya del Museu de la Ràdio i va anunciar el projecte de l’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, creat per l’Institut de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom UAB) i la Biblioteca Hermeroteca General de la Facultat de Ciències de la Comunicació.   

Aquesta temporada podeu escoltar l’altra ràdio els dimecres, a les 14:05 h, i els diumenges en repetició, a les 16:05 h, a Ràdio 4. També podeu escoltar els seus podcasts.