Pedro Luis Fernández, en el primer màster europeu en Patologia Molecular

Pedro Luis Fernández

Pedro Luis Fernández, catedràtic del Departament de Ciències Morfològiques de la UAB, ha estat convidat per impartir docència al primer màster europeu en Patologia Molecular, que impulsen la Societat Europea de Patologia i la Unió Europa de Metges amb la coordinació de la Universitat de Niça.

20/07/2022

Aquest màster és la primera iniciativa europea d'aquest tipus i es tracta d'una titulació híbrida que combina la docència presencial i en línia. L'alumnat farà els treballs finals a diferents institucions europees.

El Dr. Fernández és especialista en anatomia patològica i cap de servei de l'Hospital Germans Trias i Pujol. Ha exercit també com a patòleg a l'Hospital Clínic Provincial de Barcelona. Més concretament, està especialitzat en patologia mamària i de la pròstata, a més de patologia molecular. És autor de nombrosos articles científics i capítols de llibre, i ha dirigit projectes de recerca competitius i tesis doctorals. Entre altres responsabilitats, ha estat coordinador de la Xarxa Nacional de Bancs de Tumors. També és autor de la novel·la Carcinos. El asesino silencioso (Esdrújula).

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
  • Educació de qualitat