Novetats en la matrícula a UAB Idiomes Campus

Imatge novetats setembre 2019

Al UAB idiomes Campus hem implementat alguns canvis per facilitar-te l’aprenentatge d’idiomes al nostre centre. Consulta’ls!

02/08/2019

A partir d’aquest proper curs 2019-2020, hem implementat canvis per millorar la teva experiència d’usuari amb nosaltres.

Ara, podràs fer un nivell d’anglès per mòduls independents (a partir del tercer nivell). No cal que et matriculis a tot el nivell de cop, pots començar amb un mòdul i seguir amb el següent, si ho vols i tens disponibilitat.

Si durant el segon semestre no tens els mateixos horaris de classe, podràs demanar un canvi de grup en l’horari que et vagi bé, dins de la nostra oferta de grups. 

T’oferim opcions diverses per al pagament del curs: pots domiciliar el pagament en còmodes quotes fins a final d’any o bé demanar un préstec a les entitats financeres col·laboradores.

Cursos d’anglès
Vols obtenir el nivell B1 o B2 d’anglès? Tenim diferents tipus de cursos per a aconseguir-ho: cursos presencials de nivell (B1, B2) i cursos semipresencials enfocats a preparar l’examen del nivell (Prepare for B1, Prepare for B2). Aquí t’expliquem les diferències dels cursos en funció de les teves necessitats.

També t’oferim serveis complementaris gratuïts als cursos d’anglès per completar la teva formació:

  • L’app Learn English with Ted Talks (si et matricules a un curs de llengua general a partir del nivell B2.1 (nivell 4)
  • T10 English Conversation, una targeta de 10 sessions d'1 hora de conversa en anglès, si et matricules a un curs de llengua general a partir del nivell B2.2 (nivell 5).
Tens dubtes? Contacte amb nosaltres a través del correu s.llengues.info@uab.cat, del telèfon 93 581 13 25 o de les nostres xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter).
 

Més informació: Vols obtenir el nivell B1 o B2 a UAB idiomes Campus?

 

Notícies relacionades

Imatge noti test de nivell 1r grau

UAB, la universitat dels idiomes

Si aquest any comences els estudis universitaris a la UAB, tens la possibilitat de saber quin és el teu nivell d’anglès, alemany, francès o italià. Coneix com et pot ajudar UAB Idiomes Campus a completar els teus estudis universitaris.
 

Totes les notícies