Noves jornades de portes obertes dels cursos sènior d'anglès

Jornades de portes obertes 16 i 17 de desembre

Cal recordar que hi ha places limitades i que es pot fer la inscripció fent clic als enllaços que apareixen a continuació.

16/12/2019

UAB Idiomes Barcelona torna a organitzar jornades de portes obertes pels cursos sènior d'anglès. La celebració d'aquestes jornades es realitzaran els dies 16 i 17 de desembre, a les 16.30 h a Casa Convalescència. Els cursos sènior d'anglès estan adreçats a persones majors de 50 anys que desitgin iniciar-se en l'estudi d'una nova llengua o bé ampliar els seus coneixements sense la necessitat d'haver de fer un examen.

Les jornades de portes obertes tenen com a objectiu donar a conèixer la metodologia del curs i la informació bàsica, com ara el procediment de la matrícula o preus, a través d'una sessió informativa de 15-20 minuts. Després d'aquesta sessió informativa, es convidarà a l'alumne a assistir a una classe demostració de 40-45 minuts, on es realitzaran activitats i es mostrarà a l'alumne com són les dinàmiques de les classes d'anglès dels cursos sènior.

Cal recordar que hi ha places limitades i que es pot fer la inscripció fent clic a un dels enllaços següents, depenent del dia que es desitgi assistir:

Lloc: Casa Convalescència, Barcelona.

Descarrega la informació dels cursos sènior d'anglès fent clic aquí.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies