Nova edició del concurs fotogràfic EXPONATURA UAB

"Perdiu". Autor: Jordi Bartrolomé Filella

El Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia de la UAB organitza una nova edició del concurs de fotografia sobre biodiversitat EXPONATURA UAB. La inscripció és oberta fins al proper dia 4 de juny.

25/04/2023

El concurs fotogràfic EXPONATURA UAB 2023 s’adreça a tots els membres de la comunitat de la UAB: estudiants, professors, investigadors, alumni i PAS. El participants poden presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema de la biodiversitat.

El concurs, organitzat pel Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia (BABVE), s’emmarca en les VIII Jornades Científiques que organitza el mateix departament en col·laboració amb la Facultat de Biociències de la UAB. L'entrega de premis i l'exposició de les fotografies es farà el mateix dia de les jornades, el divendres 16 de juny, a partir de les 9.30 h, amb la col·laboració d'Altaïr, Som Aguait, Orlum i Abacus. Es durà a terme a la Sala de Vidre i a l'Espai Sud de la Facultat de Biociències.

Totes les fotografies presentades es publicaran telemàticament en una galeria en línia de Cultura en Viu, amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i de Cultura de la UAB.

Més informació sobre el concurs al web d'EXPONATURA UAB:
https://www.uab.cat/ca/biologia-animal-vegetal-ecologia/exponatura-uab