Nous cursos sènior d'anglès

301218 Seniors 2018-2019

Matrícula oberta a partir del 18 de desembre. 

18/12/2018

El proper gener comença el segon trimestre dels cursos sènior d'anglès, pensats per a persones majors de 50 anys que desitgin iniciar-se en l’estudi de la llengua anglesa o bé ampliar els seus coneixements sense la necessitat d’haver de fer un examen. A més, s'inicien tres nous cursos trimestrals, Sènior Starter (inicial), Sènior 5 i Sènior 7, amb un màxim de 30 hores cadascun.

S'utilitza una metodologia adequada al ritme dels alumnes, amb un enfocament comunicatiu basat en l'ús de la llengua en situacions reals i l'activitat docent de caràcter pràctic. Per treballar fora de l'aula proporcionem grups reduïts de conversa i materials multimèdia especialment dissenyats per als nostres cursos. El nostre professorat té una àmplia experiència i està especialitzat en públic adult.

La matrícula s'obre el 18 de desembre, dia que celebrem una Jornada de Portes Obertes, de 16 a 17.30 hores on s’oferirà una classe gratuïta mostrant com són les dinàmiques i metodologies dins de l’aula.


Reserva cita per fer una prova de nivell, gratuïta i sense compromís. 
Descarrega la informació dels cursos: Cursos d'anglès sènior

 

 

Notícies relacionades

Logos Laberintos

Laberintos 4a edició

El proper 1 de juny de 2019 tindrà lloc Laberintos 4, jornada de formació sobre ensenyament i aprenentatge de llengües, a Casa Convalescència.  Llegir més

Totes les notícies