Nous cursos de formació de professors estrangers d'espanyol

Curs ELE


Formació de professors amb la certificació corresponent.

19/12/2017


Després de l'èxit de la primera edició el passat juliol, oferim la segona i tercera edició del curs de formació adreçat exclusivament a professors d'espanyol a universitats i institucions d'ensenyament de secundària estrangeres, amb un total de 25 hores lectives (una setmana de durada) i l'expedició del certificat acreditatiu corresponent. És un curs dissenyat a mida, amb un doble objectiu: treballar les activitats comunicatives i interactives que poden implementar-se a l'aula per desenvolupar les cuatre destreses lingüístiques, i reflexionar sobre l'ensenyament de l'espanyol a estudiants de diferents nacionalitats, segons la seva idiosincràsia. El programa del curs inclou observació de classes, pràctiques, tutories personalitzades i tallers didàctics, impartits pels nostres professors d'espanyol.  

Els temes dels tallers didàctics s'escolliran segons les necessitats específiques dels assistents. la nostra oferta general inclou: 

  • Ús de textos literaris a la classe d'ELE
  • Eines digitals a l'aula
  • Dinàmiques de l'aula
  • Enfocament lèxic i aplicacions mòbils
  • Sistemes de seguiment i avaluació
  • Lingüística cognitiva 
  • Ús de cançons a la classe d'ELE
  • Cinema i literatura a la classe d'ELE

Es preveuen dues edicions durant el curs 2017-2018:

del divendres 15 al divendres 22 de juny de 2018. S'ofereix, el divendres anterior a l'inici del curs, la possibilitat d'assistir gratuïtament a la nostra conferència Laberintos - jornada de formació sobre ensenyament i aprenentatge de llengües (5 hores de durada).

del dilluns 16 al divendres 20 de juliol de 2018

Ambdós cursos inclouen una sessió de benvinguda i una de clausura.

Matrícula oberta fins al 30 d'abril de 2018. 

Pots descarregar la informació i horaris dels cursos: 

Curs formació professors ELE + conferència Laberintos - juny 2018

Curs formació professors ELE - juliol 2018

Per reservar plaça, si us plau contacta amb la Susanna Pérez, responsable d'admissions, enviant un correu electrònic a susanna.perez@uab.cat


 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies