Nou curs sènior Starter d'anglès

Nou curs sènior starter d'anglès.

Matrícula oberta a partir del 18 de març.

20/03/2019

El pròxim 20 de març s'inicia el tercer trimestre dels cursos sènior d'anglès. Aquests cursos estan adreçats a les persones majors de 50 anys que desitgin iniciar-se en l'estudi d'una nova llengua o bé ampliar els seus coneixements d'aquesta sense la necessitat d'haver de fer un examen o certificar un nivell.

Aquest trimestre incorpora un nou grup sènior Starter, nivell d'introducció a l'aprenentatge de la llengua anglesa, en l'horari de dimarts i dijous de 9:00 a 10:30h, amb l'inici de la primera classe el 26 de març. Els cursos sènior d'anglès utilitzen una metodologia adequada al ritme dels alumnes, amb un enfocament comunicatiu basat en l'ús de la llengua en situacions reals i l'activitat docent de caràcter pràctic. Per treballar fora de l'aula es proporcionen grups reduïts de conversa i materials multimèdia especialment dissenyats per als nostres cursos.

Si vols saber com són les classes i necessites més informació pots posar-te en contacte a info.idiomes@uab.cat o bé, assistir a la Jornada de Portes Obertes que realitzem el dia 18 de març, just abans de començar les classes del tercer trimestre.

Pots fer una prova de nivell gratuïta i sense cap compromís fent clic al botó verd:


Descarrega la informació dels cursos sènior d'anglès.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies