Nou curs de conversa en anglès de nivell intermedi

Inici del curs de conversa en anglès de nivell intermedi

El període de matriculació estarà obert fins dues setmanes després d’iniciar el segon quadrimestre d’aquest curs.

18/02/2019

A partir del 18 de febrer, UAB Idiomes Barcelona inicia el nou curs de conversa en anglès de nivell intermedi, dirigit als alumnes que vulguin practicar l’anglès oralment sense la necessitat de tenir un nivell alt de conversa. El curs comença el dia 18 de febrer i finalitza el 17 de juny, tots els dilluns de 19 a 21h a Casa Convalescència.

Amb el mateix concepte docent que el curs de conversa en anglès de nivell avançat, aquest incorpora activitats dissenyades per utilitzar l’anglès per debatre i parlar sobre diferents temes d’interès general. Per altra banda, es doten els alumnes de les eines necessàries per millorar la seva expressió i comprensió oral, repassar i ampliar els coneixements i l’ús d’estructures gramaticals, i ampliar i refinar el vocabulari.

El període de matriculació estarà obert fins dues setmanes després d’iniciar el segon quadrimestre d’aquest curs. Reserva cita per fer una prova de nivell, gratuïta i sense compromís.Descarrega la informació dels cursos de conversa en anglès (nivell intermedi i avançat).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies