Matrícula oberta als cursos d'estiu del Servei de Llengües

imatge_placa_cívica

Comences a pensar en l’estiu? Fes un cop d’ull a la nostra oferta de cursos i aprofita al màxim l’estiu!

03/05/2019

Com cada any el Servei de Llengües programa cursos d’estiu intensius per al mes de juliol. La novetat d’enguany són els cursos introductoris a la llengua francesa i alemanya, de 20 hores presencials.

També trobaràs una oferta variada de cursos d’anglès: cursos presencials de 80 hores del nivell B1 al C1, cursos de 20 hores presencials per reforçar les estratègies per comunicar la recerca en anglès i per ajudar a redactar la tesi en anglès. A més de cursos virtuals de diverses llengües (alemany, anglès, francès, italià, portuguès, espanyol) mitjançant la plataforma virtual Dexway; cursos semipresencials de llengua catalana de Suficiència i Superior (nivells C1 i C2) per preparar-te per a l’obtenció del títol homologat i el taller gratuït de 15 hores d’italià Llengua per Marxar d’Erasmus.

I para atenció als ajuts per promoure la formació i l'acreditació de terceres llengües de la Generalitat de Catalunya: programa PARLA3.

Aquí trobaràs la nostra oferta de cursos d'estiu.

 

Notícies relacionades

Imatge noti test de nivell 1r grau

UAB, la universitat dels idiomes

Si aquest any comences els estudis universitaris a la UAB, tens la possibilitat de saber quin és el teu nivell d’anglès, alemany, francès o italià. Coneix com et pot ajudar UAB Idiomes Campus a completar els teus estudis universitaris.
 

Totes les notícies