Lliurament dels Premis als millors TFG amb Perspectiva de Gènere 2022

Premis TFG 2022 cartell

Des de l’Observatori per la Igualtat de la UAB presentem el 29 d’abril l’acte de lliurament de la 6a edició dels Premis als millors Treballs de Fi de Grau amb perspectiva de gènere dels treballs finalitzats durant el curs 2020-2021. 

06/04/2022

La 6a edició dels Premis als millors TFG amb Perspectiva de Gènere conclourà el pròxim dia 29 d’abril amb la cerimònia d'entrega de premis. L'acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Rectorat a les 12 h. Aquests premis, convocats per l'Observatori per a la Igualtat, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, tenen com a objectiu sensibilitzar alumnat i professorat sobre la igualtat de gènere i la no discriminació fomentant la recerca amb perspectiva de gènere en totes les disciplines.  La convocatòria forma part dels Premis als millors TFG a la transformació social, organitzats per l’Observatori per a la Igualtat i la Fundació Autònoma Solidària.  

A l'acte hi intervindran la secretària general, Esther Zapater, la directora executiva de l'Institut Català de les Dones, Neus Pociello, i la directora de l'Observatori, Maria Prats, que lliuraran els diplomes i l’obsequi a les persones premiades, gràcies al suport de l’Institut Català de les Dones. L’Observatori contribuirà a la seva difusió publicant els treballs premiats a la seva web.  

En aquesta edició s'han presentat 86 Treballs de Fi de Grau de les Facultats de Ciències, Ciències de la Comunicació, Ciències de l’Educació, Ciències Polítiques i Sociologia, Dret, Filosofia i Lletres, Medicina, Psicologia, Traducció i Interpretació i l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona. S’han premiat un total de 27 treballs com a millors TFG dels seus graus, que han estat finalitzats durant el curs 2020-2021.  

La propera convocatòria s’obrirà entre juny i juliol del 2022,  podran participar tots els TFG amb perspectiva de gènere del curs 2021-2022.  

 

RESOLUCIÓ PREMIS TFG 2022