Laberintos 4a edició

Logos Laberintos

La jornada constarà de quatre ponències. 

12/04/2019

Un any més, ens endinsem en els intrigants i sinuosos camins de Laberintos. En aquesta quarta edició, recorrerem quatre rutes d'aprenentatge que considerem indispensables a classe d'idiomes: creació de materials, disseny de continguts des d'una perspectiva lèxica, qüestions rellevants de gramàtica cognitiva, i l'ús de les xarxes socials a l'aula.

UAB Idiomas Barcelona va iniciar Laberintos l'any 2015 com a espai d'intercanvi i discussió  sobre pràctiques docents. Amb l'objectiu de continuar amb aquesta vocació didàctica, aquest any comptem amb la col·laboració de l'editorial Difusión i la plataforma de formació de professors Campamento Norte. La cita tindrà lloc el proper 1 de juny de 9 a 14 h a Casa Convalescència, el nostre edifici situat al recinte de l'Hospital de Sant Pau.

Aquest cop comptarem amb la participació de quatre formadors: Meritxell Muñoz, professora d'UAB Idiomas Barcelona, que tractarà continguts gramaticals complexes des d'un punt de vista cognitiu. A més, comptarem amb Sergio Troitiño, de l'editorial Difusión, que tractará diferents aspectes sobre l'ensenyament del lèxic i com treballar-lo amb diferents materials. José Luis Espinosa, professor i coordinador acadèmic d'UAB Idiomas Barcelona, ens proposarà diferents activitats amb algunes de les xarxes socials més conegudes. Finalment, Ana Aristu, formadora a Campamento Norte i professora d'UAB Idiomas Barcelona, ens donarà pautes per crear materials a partir de textos i mostres reals de llengua.  


Podeu consultar el programa i registrar-vos per confirmar la vostra assistència.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies