La UAB va tancar el seu cinquantè aniversari amb una festa de cloenda

Festa cloenda 50 Anys de la UAB
Després d'un cicle d'activitats commemoratives que s'ha desenvolupat al llarg dels cursos 2017-18 i 2018-19, la UAB va tancar la celebració del seu cinquantè aniversari amb una festa el 6 de juny.

13/06/2019

El dijous, 6 de juny, a la plaça Acadèmica (davant del Rectorat), va tenir lloc la festa de cloenda que va tancar els actes de celebració del cinquantè aniversari de la UAB. Hi va actuar el grup The Bazaga's, que va interpretar música anglesa dels anys vuitanta. Hi va haver també food trucks i música amb un DJ abans del concert. La festa es va desenvolupar a partir de les 20.30 h. 

La UAB va ser creada mitjançant un decret datat el 6 de juny de 1968. Entre els cursos 2017-2018 i 2018-2019, la Universitat ha celebrat el seu cinquantenari amb diferents actes institucionals i activitats culturals, com ara les inauguracions de curs al Monestir de Sant Cugat del Vallès i a les instal·lacions de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, o els cinc doctorats honoris causa excepcionals atorgats a Jaume Plensa, Marie-Paule Kieny, Caddy Adzuba, Lisa Randall i Joaquim Maria Puyal. Es va publicar també el llibre L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB, es van organitzar diverses exposicions i sengles concerts a Sabadell i Barcelona i es va realitzar un sopar commemoratiu el 6 de juny del 2018, entre altres activitats.

Més informació: L'audàcia del coneixement: 50 anys UAB