La UAB convoca el III Premi a l'Excel·lència Docent

Excel·lència Docent

La convocatòria està dirigida al professorat universitari en actiu amb vinculació permanent a la UAB i amb un mínim de 10 anys de dedicació docent universitària. Les sol·licituds es poden presentar entre l'11 de gener i el 23 de febrer de 2021.

15/12/2020

La convocatòria està dirigida al professorat universitari en actiu amb vinculació permanent a la UAB i amb un mínim de 10 anys de dedicació docent universitària. Les persones interessades podran presentar les propostes entre l'11 de gener i el 23 de febrer de 2021. El premi tindrà una dotació econòmica de 5.000 euros que es destinaran a la millora docent. La despesa s’executarà en dos anys: 2.000 euros l’any de concessió del premi i 3.000 euros l’any següent.

Els objectius són reconèixer la trajectòria professional docent del professorat, així com la dedicació i la implicació per a la millora de la docència; valorar la funció docent d’excel·lència mitjançant el reconeixement públic i estimular i promoure l’excel·lència docent.

El jurat que escollirà la proposta guanyadora està format per la vicerectora d’Estudis i d’Innovació Docent, la vicerectora de Qualitat i d’Acreditació Acadèmica, el president del Consell Social, la directora de l'ICE, la coordinadora de la Unitat de Formació-Innovació i un representant dels estudiants a la Comissió d’Afers Acadèmics. La resolució del premi es farà pública abans del 23 de març de 2021.


Més informació: III Premi a l'excel·lència docent 2021

 

Notícies relacionades

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

La Cursa solidària en suport de la Marató de TV3, amb un nou format

Totes les notícies