La Facultat de Veterinària es prepara per a la projecció de "FAUNA"

cartell documental Fauna

El proper 8 de novembre s'emetrà "FAUNA", un documental revelador rodat a Bellaterra sobre l'experimentació amb animals.

07/11/2023

En un bosc als afores de Barcelona, un pastor i el seu ramat viuen a prop del CReSA, un laboratori dedicat a la recerca en salut i l'experimentació amb animals. Mentre el pastor, afectat per una malaltia òssia, és testimoni de la desaparició de la seva professió, els científics del CReSA estan més ocupats que mai investigant una vacuna per al Covid-19. Aquesta és la història de "FAUNA", el documental dirigit per Pau Faus, coproduït per Nanouk Films i TV3, i gravat als voltants de la UAB i el CRESA entre 2021 i 2022.

El documental s'ha mostrat en festivals de Suïssa, Canadà, Polònia, Mèxic, Xina i els Estats Units, i s'estrenarà a la tardor als cinemes i s'emetrà per TV3.

Per al director, és molt important presentar-lo primer a la UAB, no només perquè Bellaterra és l'escenari d'aquesta història, sinó sobretot perquè la temàtica que tracta és molt rellevant. Per això, "FAUNA" es projectarà a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària el 8 de novembre, a les 12 hores, i tots els membres de la Facultat estan convidats a assistir-hi. Es farà una breu introducció del documental de 15 minuts de durada i després es projectarà el documental amb una durada de 1 hora i 15 minuts. Animem a  tothom a assistir-hi!"