La Facultat de Dret participa al seminari per redactar la Carta de Drets de la Ciutadania en l'Era Digital organitzat per l'ICAB

Drets ciutadania

Seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

23/07/2018

A la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona s’ha celebrat el passat dijous, 19 de juliol de 2018, un seminari per establir les bases sobre les que s’ha de redactar la Carta de Drets de la Ciutadania en l’Era Digital. A aquest ha assistit la Degana de la Facultat, Dra. Esther Zapater acompanyada de la membre de l’Institut de Dret i Tecnologia, Dra. Emma Teodora, i del Dr. Josep Cañabate, Coordinador de Comunicació i Promoció de la Facultat. Igualment, cal destacar la presencia del Dr. Joan Lluís Pérez Francesch, Director de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) i professor de la Facultat.

El seminari ha estat liderat per la degana de l'ICAB, Mª Eugènia Gay, i el diputat de la Junta de Govern responsable de Transformació Digital, Rodolfo Tesone, en col·laboració amb el Mobile World Capital, i amb la participació d'ENATIC, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Barcelona- Barcelona-Tech, la Universitat Pompeu Fabra, Internet Society, el Servei d'Inclusió i Capacitació Digital de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, el MIT-Spain, Barcelona Tech City, IFCLA, ISACA, ASCOM, representants de l'advocacia i del món empresarial, INCIBE i la Comissió de Transformació Digital de l'ICAB.

S'inicia ara un procés de participació per al redactat de la Carta de Drets de la Ciutadania en l'Era Digital, que es vol finalitzar al febrer de 2019, moment en el qual, treballant al costat de Mobile World Capital, es presentarà públicament, consolidant Barcelona com a referent i capital mundial dels drets digitals.

 

Notícies relacionades

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

Arriba la Cursa solidària de la UAB, amb un nou format

Totes les notícies