La Facultat acull una reunió entre degans dels centres de comunicació de Catalunya

Els degans de comunicació de les diferents universitats de Catalunya.
Els degans de comunicació de les diferents universitats de Catalunya a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

El dia 19 de gener la Facultat de Ciències de Comunicació va acollir els degans i deganes de les universitats i centres de comunicació de Catalunya per abordar la posició de la comunicació en l’àmbit de coneixements i establir una estratègia de coordinació.  

20/01/2023

El dia 19 de gener la Facultat de Ciències de Comunicació va acollir els degans i deganes de les universitats i centres de comunicació de Catalunya per abordar la posició de la comunicació en l'àmbit de coneixements i establir una estratègia de coordinació.

En la fotografia hi tenim, d'esquerra a dreta, Antoni Nomdedeu, de la Universitat Rovira i Virgili, Lydia Sanchez, en representació del degà de la UB, Josep Burgaya, de la UVic, Josep Lluis Mico, de Blanquerna, Carles Pont, de la UPF, Juan Francisco Jimenez Jacinto, de l'Abat Oliva, Montserrat Vidal, en representació de la UIC, Beatriz Gómez, en representació de la UDL.

Els degans i deganes de les Facultats de Comunicació de Catalunya s'han reunit amb dos objectius. Per una banda, la reunió ha servit per establir una posició de comunicació en la definició d'àmbits de coneixements en l'àrea de la comunicació. Per l'altra, s'han tractat de definir els sistemes estables de coordinació entre facultats.

Com a resultat del consell s'ha creat un mecanisme de coordinació, La Coordinadora Catalana d'Estudis Universitaris de Comunicació, que tindrà una representació rotativa. El primer torn correspondrà al Degà de la UAB, Enric Marín i Otto.