La Facultat acull la visita d'estudiants de secundària de Lleida i Reus

Els estudiants de secundària de l'Institut Josep Tapiró davant de la Facultat
Els estudiants de secundària de l'Institut Josep Tapiró davant de la Facultat

La setmana passada la Facultat de Ciències de la Comunicació va rebre la visita dels estudiants de l'Institut Josep Tapiró de Reus i l'Institut Guindàvols de Lleida. Els alumnes van descobrir els secrets que s'amaguen darrere les càmeres i els micròfons dels estudis.

14/11/2022

Dijous 10 i divendres 11 de novembre la Facultat va acollir diversos estudiants d'ESO de Lleida i Reus, respectivament. El degà de la facultat, Enric Marín, va fer una breu introducció de benvinguda i posteriorment, els alumnes van dur a terme una visita guiada pels espais més significatius de la Facultat acompanyats de la vicedegana de la facultat, Montse Bonet.

Els estudiants van fer un cop d'ull als estudis de la UAB Mèdia on el seu director, Carles Llorens, els va explicar que els estudiants poden començar a fer pràctiques de televisió i ràdio des de primer de carrera, tan davant de càmeres i micròfons com en les sales de realització.

També van poder visitar els estudis de ràdio, els platós de televisió i les sales de control de realització, on Pierre Caufapé, cap dels Laboratoris Audiovisuals els va explicar el seu funcionament. A l'acabar la visita, els alumnes van rebre material promocional de la UAB com a comiat. 

En resum, els alumnes d'ensenyança obligatòria van poder endur-se una idea detallada dels estudis i instal·lacions de la facultat, la importància de la tasca comunicativa i les oportunitats ofertes als estudiants per a dur a terme treballs acadèmics i pràctiques optatives, com per exemple formar part de la UAB Mèdia. 

La Universitat Autònoma ofereix visites guiades en primera persona, amb guies que són estudiants ara mateix a la Universitat i que faran una passejada pels millors indrets del campus.