La Facultat acollirà la Trobada d'intercanvi - Igualtat, gènere i erradicació de les violències masclistes

mà aixecada fons lila

La Facultat de les Ciències de la Comunicació de la UAB realitzarà el dia 5 d'octubre, de 16.00h a 18.00h, la Trobada d'intercanvi – Igualtat, gènere i erradicació de les violències masclistes a la Sala de Juntes.

20/09/2023

La Facultat de les Ciències de la Comunicació de la UAB farà el dia 5 d'octubre la Trobada d'intercanvi – Igualtat, gènere i erradicació de les violències masclistes, coordinada per la Comissió d'Igualtat de la Facultat.

La Trobada es durà a terme en una sessió de dues hores, de 16.00h a 18.00h, que constarà de dues parts essencials. A la primera part, es facilitarà un espai per a que els participants puguin conèixer les iniciatives que estem duent a terme. La segona part, es centrarà a dissenyar i proposar les temàtiques centrals de les properes trobades bimensuals.

El públic al qual es dirigeix aquesta Trobada serà variat i inclusiu, incloent a professorat, així com a estudiants, principalment de màster i doctorat i personal administratiu i de serveis. Creiem que la diversitat de perspectives enriquirà el nostre intercanvi i ens permetrà avançar cap a solucions més efectives en l'àmbit de la igualtat de gènere i l'erradicació de la violència masclista. Esperem comptar amb la vostra participació activa en aquest esdeveniment. 


Per tal de participar en la Trobada, cal inscriure's prèviament.