La facultat acollirà la 25a edició dels premis Drac Novell Internacional

cartell 25a edició Drac Novell Internacional

La 25a edició dels premis Drac Novell Internacional tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació el 23 de novembre.

19/10/2023

La 25a edició del Drac Novell Internacional tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació el 23 de novembre.

El Drac Novell internacional és l’únic festival del món dedicat exclusivament als estudiants de publicitat i comunicació, que uneix l’àmbit empresarial i acadèmic. Aquests premis organitzats pel Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting, són d’àmbit internacional i premia les millors campanyes realitzades per estudiants.

Durant aquest, els participants tenen la possibilitat de mostrar les seves habilitats i talents davant d'un públic selecte i un jurat format per experts reconeguts a la indústria. A més, es realitzaran interessants conferències i tallers sobre les darreres tendències en comunicació.

Amb motiu dels 25 anys, el Drac Novell Internacional compta amb patrocinadors que proposaran briefings als alumnes amb base en 5 categories. L’esdeveniment de presentació dels briefings dels patrocinadors tindrà lloc el 27 d’octubre en una sessió presencial, al plató 1 de la facultat, i en streaming.

La data límit d'inscripció al Festival Drac Novell Internacional per part dels alumnes és el 25 d’octubre. Si estàs interessat o interessada a participar, no perdis l’oportunitat i omple el formulari d’inscripció.