L'Aula de Teatre estrena SÚPER FLUS!, una comèdia agredolça escrita i dirigida per Arnau Vidal

Teatre super flus

Aquesta setmana, els i les alumnes del Taller d'Interpretació Teatral: de la sala d'assaig a escena convertiran l'escenari de la Sala Teatre de la UAB en un espai obscur habitat per persontatges animats. 

 

30/03/2022

El proper dimecres 25 de maig, a les 18 h i dijous 26 de maig a les 13.30 i a les 18 h s'estrena SUPER FLUS! el nou muntatge que han estat treballant els i les membres del Taller d’Interpretació: de la Sala d’Assaig a Escena durant aquest curs. 

Aquesta obra, especialment pensada i escrita pel director del taller, l'Arnau Vidal, ha estat pels seus membres un espai de desconnexió de padèmia, guerres, i tristeses, i els ha permès riure i fer riure. És una comèdia agredolça amb referents infantils i divertits que possiblement amb el pas dels anys ja no veiem de la mateixa manera.

“Quin misteriós motiu pot provocar que es reuneixin en una habitació obscura i humida el Tinki Winki, la Mary Poppins, la Pippi Langstrump, la barrufeta, el D’Artagnan, la Dora exploradora i la Cruella De Vil?” – Arnau Vidal.

L'entrada és gratuïta, però és necessari fer la reserva d’entrades omplint el formulari següent.

Darrere d'aquesta i  totes les produccions del cicle Escena UAB hi ha un treball intens i rigorós que es plasma amb molta il·lusió en els espectacles resultants que enguany són:

27 i 28 d'abril, a les 13.30 i a les 18 h: “La Zapatera Prodigiosa”- Grup Estable de Teatre de la UAB. A la Sala Teatre de la UAB. 

11 de maig, a les 13.30h: “Loop” - Grups de Dansa Contemporània de la UAB (Iniciació i nivell Mig). A la Sala Teatre de la UAB.

25 de maig a les 18 h i 26 de maig a les 13.30 i a les 18 h: “SÚPER FLUS!”. Taller d’Interpretació: de la Sala d'Assaig a Escena. A la Sala Teatre de la UAB.

2 de juny, a les 14 h: Concert de Primavera - Cor i Orquestra de la UAB. A la Sala de Teatre de la UAB.

El programa Escena UAB 2022, coordinat per Cultura en Viu UAB, reuneix un cicle d'espectacles i concerts fruit dels tallers i cursos que es realitzen des de les aules de Dansa, Música i Teatre de la UAB.

 

 

 

 

 

Més informació: Cartell Loop
Cartell "La zapatera prodigiosa"
cartell Dia Internacional de la Dansa 2022