L'Área de Comunicació i de Promoció de la UAB obre convocatòria per a estudiants de la facultat

Pràctiques de suport a la Unitat de Comunicació de l'Àrea de Comunicació i Promoció

Des de la Unitat de Comunicació de la UAB s’ha obert la convocatòria per a estudiants en pràctiques extracurriculars per a realitzar tasques de comunicació a les facultats i de promoció de la universitat durant el curs 2019-2020.

08/07/2019

La Unitat de Comunicació de la UAB està buscant estudiants de la nostra facultat per fer pràctiques extracurriculars al departament. Les persones seleccionades realitzaran tasques periodístiques i de comunicació a una de les facultats de la universitat o al rectorat.

Les tasques principals seran redactar notícies, entrevistes i reportatges per al web de la facultat corresponent, gestionar xarxes socials de la facultat, donar suport a altres tasques comunicatives que es requereixi a la facultat relacionades amb el web (butlletí digital, fotografies, cobriment d'actes, donar format comunicatiu a alguns suports digitals, entre d’altres).

L’oferta es dirigeix a estudiants dels darreres cursos de grau o de màster d’aquests àmbits. Els i les estudiants treballaran tres hores al dia, de dilluns a divendres, en horari de matí, del mes de setembre fins al juny.
La dotació econòmica és de 7,46 € bruts/hora i els estudiants rebran formació per a utilitzar el gestor de continguts web corporatiu i un seguiment des de la Unitat de Comunicació.
L’ID de l’oferta de pràctiques del Servei d’Ocupabilitat-Nexus és 26152 i estarà vigent fins el dia 21 de juliol (si no cobríssim totes les places, s’obriria una nova convocatòria al setembre).

Per altra banda, la Unitat de Promoció ofereix 4 estades de pràctiques més relacionades amb les activitats d'orientació que realitza la UAB online i offline per col·laborar amb l'equip que organitza les Jorbades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament o el Dia de les Famílies i promocionar l'oferta de grau i de màster i postgrau a través del web de la UAB.
S'ofereixen 4 estades de pràctiques, dues de matí (codis 26198 i 26205) i dues de tarda (codis 26197 i 26190), de 3h diàries, de dilluns a divendres. 

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Fem FCCUAB

Tots junts #FemFCCUAB

Des de la Facultat de Ciències de la Comunicació posem en marxa la iniciativa #FemFCCUAB per fer front als difícils moments que estem passant. Tots els membres de la facultat podeu enviar els vostres relats, poemes, imatges, reflexions, etc. En farem un recull que anirem actualitzant i que podreu llegir aquí.

Totes les notícies