L'alumne de Comunicació Audiovisual, Marc Asensio, ha estat guardonat amb el primer premi Miravisions 2022 en la categoria d'Estudiants

Imatge Marc Asensio

L'alumne Marc Asensio Clupés guanya el 1r premi del Miravisions 2022 en la categoria d'estudiant pel treball "Conèixer-nos", un treball autobiogràfic de la seva família i els seus orígens, valorant els petits moments en un any de recuperació vital després dels pitjors moments de la pandèmia i tornant a conèixer-se.

13/09/2022

Els premis s'entregaran el pròxim dissabte 24 de setembre al Mas Miravall, a Juneda, en el marc de la tercera edició de la Jornada Miravisions de Fotoperiodisme.

La Mira reconeix els millors treballs fotoperiodístics amb l'objectiu de posar valor la imatge com a element essencial per explicar històries d'interès periodístic. 

La categoria d'estudiant valora la fotografia o treball fotogràfic que millor defineix l'any fet per un/a estudiant que cursi estudis reglats de fotografia o bé formació acadèmica en una facultat de comunicació dels Països Catalans, amb l'objectiu de descobrir nous talens. 

 

Més informació a Premi Miravisions de Fotoperiodisme - Miravisions 2022