INNOVET obre les portes a una sessió de formació sobre l'ús de la IA

xerrada formació IA

El grup d’Innovació docent de la Facultat de Veterinària (INNOVET), us convida a la sessió de formació titulada “L’ús de la intel·ligència artificial en la docència universitària: reptes i oportunitats”.

30/10/2023

El dimarts 14 de novembre de 12 a 14h a la Sala d’actes de la Facultat de Veterinària, es durà a terme una sessió formativa titulada “L’ús de la intel·ligència artificial en la docència universitària: reptes i oportunitats”. Aquesta anirà a càrrec del professor de Pedagogia i vicerector de Relacions internacionals, Màrius Martínez, i del professor Antonio Espinosa, sotscoordinador del grau en Intel·ligència Artificial de l’Escola d’Enginyeria.

El Grup d'Innovació Docent de la Facultat de Veterinària (InnoVet) és un espai d'intercanvi d'experiències docents entre el professorat. InnoVet té per objectiu fomentar la implementació de noves metodologies docents als graus de Veterinària i Ciència i Tecnologia dels Aliments mitjançant l'organització de jornades de formació docent pel professorat i projectes d'innovació docent, entre d'altres. El grup treballa en coordinació amb el Deganat de la Facultat de Veterinària i està obert a tot el professorat de la Facultat.

Per confirmar assistència a la formació cal inscriure's en aquest formulari: https://forms.office.com/e/vvnMc8iz8t