Inici segon mòdul dels cursos d'anglès

Inici dels Cursos de febrer 2019

Consulta els enllaços per obtenir informació detallada dels cursos que s'inicien aquest febrer.

06/02/2019

Aquest mes de febrer s’inicia el segon quadrimestre dels nostres cursos d'anglès, tant dels cursos generals com dels de conversa.

Els cursos segueixen mantenint la mateixa dinàmica dels cursos anteriors, fent les classes des d'un enfocament comunicatiu i pràctic per fomentar l'aprenentatge i la participació dels alumnes. En el cas dels cursos de conversa, es realitzen activitats dissenyades per utilitzar l’anglès per debatre i parlar sobre diferents temes d’interès general, amb l’objectiu de millorar l’expressió i comprensió oral. Tots els nostres cursos són impartits per un professorat amb una àmplia experiència i especialitzat en el públic adult, garantint als nostres alumnes una docència de qualitat.

Pots consultar i descarregar la informació dels cursos en els enllaços corresponents:

Curs d'anglès general
Curs d'anglès de conversa

En el cas que vulguis matricular-te en algun curs dels que oferim, necessitaràs reservar cita i realitzar una prova de nivell gratuïta i sense compromís.

Si us plau, contacta amb nosaltres per qualsevol dubte. El nostre horari d'administració és de dilluns a dijous de 9.30 a 20 h i divendres de 9.30 a 16 h.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies