Inici del semestre a l'Escola: TECNODAYS i activitats de Carnaval

Carnaval 24

L’inici del segon semestre és el 12 de febrer i a l'Escola arranquem amb una setmana plena d'activitats acadèmiques i culturals. Destaquem especialment la programació dels TECNODAYS els dies 13 i 15 de febrer, així com una sèrie d'activitats en el marc del Carnaval, també el proper dijous 15 de febrer.

05/02/2024

TECNODAYS: Nova programació 2024

Els TECNODAYS són una iniciativa mensual clau per aprofundir en les últimes tendències i innovacions tecnològiques i d'enginyeria. Estan organitzats per l’associació d’estudiants Tecno UAB i l’Escola. L’edició de febrer compta amb la participació de destacats professionals del sector que compartiràn el seu coneixement i experiència:

  • El 13 de febrer tindrem a la Lorena Tortajada, enginyera GNSS Senior a Indra, amb la conferència titulada "GALILEO ANTI-JAMMING CRPA ANTENNA".

Per inscriure’t a aquesta xerrada pots fer-ho en aquest enllaç.
 

  • El 15 de febrer tindrem dues xerrades. Per una banda, la primera es focalitzarà en l'empleabilitat i desenvolupament professional, amb la xerrada "¿Cómo conseguir trabajo a través de tu TFG?", impartida per Blanca Travesí Bugallo, Co-Founder de U4IMPACT.
  • Tot seguit entrarem en temes de ciberseguretat amb la ponència "Comprometiendo una compañía desde el sillón de casa", a càrrec de Rafael Páez Jaime, Cybersecurity Technology Senior Leader a KPMG.

Per inscriure’t a aquesta xerrada pots fer-ho en aquest enllaç.
 

Tots dos dies s’acabarà com és habitual, amb un networking amb pizzes i refrescos.

 

Activitats de Carnaval: promoció de la cultura i la comunitat

Coincidint amb el Carnaval, el Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria ha programat uns seguit d’activitats el dijous 15 de febrer que busquen fomentar la cultura i el sentiment de comunitat entre els nostres estudiants i personal acadèmic. D'acord amb la normativa de la universitat pública, les activitats estaran enfocades en l'àmbit cultural i acadèmic, incloent:

  • 12:30-15.30 h. TECNODAYS amb les empreses U4Imapct i KPMG.
  • 16:30-17:30 h: Inscripció al concurs de disfresses
  • 17:30-19:00 h: Bingo de Carnaval
  • 19:00-21:00 h: Concurs de disfresses

Totes les activitats segueixin les directrius establertes per la universitat, i per tant promouen valors positius i fomentin la participació de tota la comunitat educativa.

Inscripció i més informació

L'assistència a les activitats dels TECNODAYS i del Carnaval requereix inscripció prèvia. Aquest procés ens ajuda a organitzar millor els esdeveniments i a garantir que tots els participants gaudeixin d'una experiència única.

Animem a tots els estudiants i membres de l'Escola d'Enginyeria a participar en aquestes activitats. Per participar als TECNODAYS et pots inscriure fent servir els enllaços proprocionats. Si tens qualsevol pregunta o petició ens la pots fer arribar via premsa.enginyeria@uab.cat

Per participar a les activitats del Carnaval organitzades pel Consell d’Estudiants contacta amb ells via Instagram (@coenginyuab) o via correu electrònic a consell.estudiants.enginyeria@uab.cat