Inici de la tercera edició del Curs d'espanyol d'Accés a la Universitat (CAU)

Tercera Edició CAU 2019

Aquesta edició compta amb la participació de 96 estudiants xinesos.

14/01/2019

El passat dilluns 14 de gener vam rebre 96 nous alumnes xinesos que iniciaran el Curs d'espanyol d'Accés a la Universitat (CAU). Es va celebrar una sessió de benvinguda on es va donar informació general de l'escola i del programa, a més d'una explicació de la metodologia i continguts del curs. 

El programa té una durada de 8 mesos i es divideix en dues parts. La primera part està enfocada a l'aprenentatge de l'espanyol general, mentre que la segona, està dissenyada perquè s'aprengui espanyol específic com ara, l’espanyol acadèmic, de negocis o història i cultura d’Espanya. El programa CAU té com a objectiu principal que els alumnes finalitzin el curs amb un nivell B2 d'espanyol, per tal de poder accedir a estudis de grau o màster amb els coneixements necessaris, tant de la llengua com del sistema universitari espanyol. A banda de la formació dins l'aula, aquest curs inclou activitats culturals obligatòries com ara visites a museus, empreses i altres llocs d'interès, que tenen com a objectiu enriquir l'experiència de l'estudiant.

La primera edició d'aquest mateix programa al gener de 2018 va tenir una participació de 48 alumnes, en la segona edició va comptar amb 31 alumnes, i en aquesta tercera s'ha duplicat la xifra arribant als 96 alumnes, els quals es dividiran per nivells. Aquesta última xifra tan positiva descriu el bon acolliment i l'èxit que està tenint aquesta tipologia de curs entre el públic jove xinès.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies