Horaris dels serveis de restauració del campus a partir de setembre

Cafeteria

A partir de l’1 de setembre, si les mesures adoptades en el context de la COVID-19 ho permeten, els bars i restaurants del campus obriran amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària.

29/07/2021

A partir de l’1 de setembre, si l’evolució de la COVID-19 ho permet, els bars i restaurants del campus seguiran donant servei a tota la comunitat universitària. El dia 1 de setembre obriran totes les cafeteries a excepció de Veterinària, Ciències de la Comunicació i Sabadell, que obriran a partir del 13 de setembre.

Els horaris seran els següents:

  • Lletres i Psicologia: de l’1 al 10 de setembre, de 8 a 16.30 h i a partir del 13 de setembre, de 8 a 19 h.
  • Ciències de la Comunicació i Veterinària: de l’1 al 10 de setembre romandran tancades i a partir del 13 de setembre obriran de 8 a 17 h.
  • Rectorat: de l’1 al 3 de setembre, de 8 a 12 h i a partir del 6 de setembre, de 8 a 16 h.
  • Escola d’Enginyeria: de l’1 al 10 de setembre, de 8 a 16 h; del 6 al 10 de setembre, de 8 a 16.30 h i a partir del 13 de setembre, de 8 a 18 h.
  • Socials: de l’1 al 10 de setembre, de 8 a 16 h; del 6 al 10 de setembre, de 8 a 16.30 h i a partir del 13 de setembre, de 8 a 18 h.
  • Campus de Sabadell: de l’1 al 10 de setembre romandrà tancada i a partir del 13 de setembre obrirà de 8 a 14 h.
  • Ciències i Biociències: de l’1 al 10 de setembre, de 8 a 16 h i a partir del 13 de setembre, de 8 a 18 h.
  • Medicina: de l’1 al 10 de setembre, de 8 a 16 h i a partir del 13 de setembre, de 8 a 16 h.
  • Ciències de l’Educació - Traducció i Interpretació i Plaça Cívica: de l’1 al 10 de setembre, de 8 a 16 h i a partir del 13 de setembre, de 8 a 17 h.

Tots els restaurants oberts ofereixen servei de cafeteria amb cafès, begudes, pastes i entrepans. Segons les dates, al migdia oferiran servei de menú i plats combinats. A més, a Ciències i Biociències hi haurà wok, pasta amb salses i pizzes per emportar.

La UAB disposa d'un web en què recull tots els restaurants dels campus de Bellaterra i de Sabadell, tant els gestionats pel Servei de Restauració com la resta d'establiments que es troben al campus. Inclou un mapa on estan geolocalitzats els restaurants de la UAB, a més d'informació pràctica sobre horaris, oferta i dades de contacte. 

D'altra banda, un altre apartat sobre alimentació i salut facilita informació sobre controls sanitaris i sobre alimentació sense gluten i sense al·lèrgens, i l'apartat "Restauració responsable" explica les campanyes i iniciatives de la UAB relacionades amb sostenibilitat i justícia social en l'àmbit alimentari.

Qualitat acreditada

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També s'hi pot trobar aliments ecològics. Tots els establiments del campus disposen de dues acreditacions concedides pel Departament de Salut de la Generalitat: l'acreditació AMED (Establiments promotors de l'Alimentació Mediterrània) i l'acreditació AQUÍ SÍ – Fruita i Salut (establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat).

D'altra banda, a l'apartat "Carta de serveis" del web, s'explica el funcionament i els compromisos de qualitat dels bars restaurant de la UAB amb l'objectiu de fomentar la millora contínua i l'augment del grau de satisfacció dels usuaris.

Més informació: Menjar a la UAB. L'oferta de restauració de la universitat