Garrobites guanya la medalla de bronze a Ecotrophelia Europa 2023

equip Garrobites reben el premi europeu

Garrobites, l’equip de la UAB, aconsegueix la tercera posició a la competició europea “Ecotrophelia Europa 2023”.

13/10/2023

El passat 9 d’octubre Garrobites  va rebre la medalla de bronze a la competició Ecotrophelia Europa 2023; la competició  on estudiants de diferents llocs d’Europa participen amb projectes de productes innovadors del món de la indústria de l’alimentació. Les inscripcions a la competició es van dur a través de FIAB (Federación Española de Industrias de Alimentación y Bebidas), després d’haver guanyat el premi Ecotrophelia Espanya 2023.

Garrobites està format per cinc estudiants del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB; Glòria Rius Rodó, Marc Sañé Puigví, Laura Simón Martínez, Aleix Vázquez Pereyra i Blanca Marcó Grau. El seu projecte és un Mugcake; una preparació per a fer un pa de pessic amb farina de garrofa. El premi va ser entregat per Audrey Ashworth, director de Sial Paris Comexposium i membre del jurat.

L’esforç i dedicació de tot l’equip els hi ha portat a guanyar dos premis tan importants en el món de la innovació i emprenedoria en la indústria dels aliments. Enhorabona!