Game Jam Patient73

Game Jam de PATIENT73HUB

El dia 28 de febrer es va celebrar el Dia Mundial de les malalties rares. En aquest marc, la FECAMM – Federació Catalana de Malalties Minoritàries va presentar el 28 de febrer el seu nou projecte: PATIENT73HUB a l'Escola d'Enginyeria. 

27/02/2023

Es tracta d'un projecte que vol posicionar-se com un punt de trobada entre tots els actors relacionats amb aquest tipus de malalties, amb l'objectiu de facilitar el dia a dia de tots aquells que pateixen malalties minoritàries, com també el dels seus familiars, millorant a la vegada la seva qualitat de vida. 

A més de la presentació del projecte, també es presentarà la GameJam. Amb l'objectiu que creadors de videojocs desenvolupin jocs per a pacients amb malalties rares. El tema és ''Digital Toys'' i han de ser jocs que es puguin jugar de manera repetida. Per participar en el concurs has de registrar el nom del joc i de l'equip (individual o en grups) en itch.io, els detalls sobre el registre en trobaran al servidor de Discord. El joc ha d'estar acabat i preparat per presentar abans del 31 de març. Els guanyadors seran recompensats amb una recompensa econòmica. 

L'acte d'obertura a l'Escola va ser el 28 de febrer a les 15:30 h i l'Escola d'Enginyeria hi va participar activament. Va tenir lloc a la Sala de Graus, després es va passar al vestíbul, on va tenir lloc un coffee-networking i una exposició fotogràfica (aquesta estarà present a l'Escola durant dues setmanes).