Formació de professors d'ELE 2019

Curs ELE

Formació de professors amb la certificació corresponent.

10/06/2019

Oferim la quarta edició del curs de formació adreçat a professors d'espanyol a universitats i institucions d'ensenyament de secundària estrangeres, amb un total de 25 hores lectives (una setmana de durada) i l'expedició del certificat acreditatiu corresponent. És un curs dissenyat a mida, amb un doble objectiu: treballar les activitats comunicatives i interactives que poden implementar-se a l'aula per desenvolupar les cuatre destreses lingüístiques, i reflexionar sobre l'ensenyament de l'espanyol a estudiants de diferents nacionalitats, segons la seva idiosincràsia. El programa del curs inclou observació de classes, pràctiques, tutories personalitzades i sessions de formació, impartides pels nostres professors d'espanyol.  

Els conrinfuts de les nostres sessions de formació s'escolliran segons les necessitats específiques dels assistents. La nostra oferta inclou: 
 

  • Ús de textos literaris a la classe d'ELE
  • Eines digitals a l'aula
  • Dinàmiques de l'aula
  • Enfocament lèxic i aplicacions mòbils
  • Sistemes de seguiment i avaluació
  • Ús de cançons a la classe d'ELE

El curs tindrà lloc del 15 al 19 de juliol de 2019. Hi ha la possibilitat d'afegir tres dies addicionals del 9 a l'11 de juliol. S'inclouen una sessió de benvinguda i una de cloenda.

Matrícula oberta fins al 14 de juny de 2019. 

Descarrega la informació i horaris dels cursos: 

Curs formació professors ELE - juliol 2019

Per reservar plaça, si us plau contacta nosaltres enviant un correu electrònic a susanna.perez@uab.cat


 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies