Empoderant el Talent Femení a Enginyeria: APRÈN, CONNECTA i INSPIRA'T

Empoderant el Talent Femení a Enginyeria

La tecnologia ha tingut un moment de revolució i la seva importància al nostre dia a dia augmenta constantment. Tot i això, el paper de la dona en aquesta esfera i en l'enginyeria no s'ha vist correlacionat.

08/02/2024

La UAB promou les vocacions STEM.

 

En una època en què la tecnologia i l'enginyeria són més rellevants que mai, l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) es compromet a fomentar la inclusió i la diversitat en aquests camps. Amb aquest objectiu, Per impulsar el talent que tenim a l'Escola organitzem el següent programa d'empoderament femení, que inclou: un programa de formació i una jornada.

 

 

 

La jornada tindrà lloc el proper 15 de març, i ja et pots inscriure:

  • 09:00 – 09:30 h: Benvinguda.
  • 09:30 – 10:45 h: Taula Rodona "Situem-nos": Desafiant estereotips i destacant el talent femení en l'enginyeria.
  • 10:45 – 11:15 h: Pausa-Cafè.
  • 11:15 – 12:30 h: Taula Rodona "El Futur de l’Enginyeria": Debat sobre les perspectives professionals en l'enginyeria i les expectatives del mercat laboral.
  • 12:30 – 13:00 h: Cloenda.
  • 13:00 – 15:00 h: Dinar-Networking amb dinàmiques de grup per promoure la connexió i la inspiració mútua.

També participaran diverses dones professionals dels sectors afins a les titulacions de l’Escola La jornada té com a objectiu no només visibilitzar el talent femení en el sector de l'enginyeria i la tecnologia, sinó també proporcionar eines i coneixements per a l'empoderament personal i professional de les estudiants i professionals participants.

Sessions de Formació Pre-Esdeveniment:

Prèviament a la jornada, oferirem sessions de formació enfocades en l'empoderament, la creació de la marca personal, i l'ús de xarxes socials, des d'una perspectiva feminista. Aquestes sessions estan dissenyades per preparar a les participants per al màxim aprofitament de la jornada de networking.

  • 22 de febrer (13.00 a 15.00 h). UN HORITZÓ BLAU AL DAVANT TEU: APROFITA’L. Inscripció aquí.
  • 6 de març (13.00 a 15.00 h). ELEVATOR PITCH. Aprèn a presentar-te en 1 minut. Inscripció aquí.
  • 12 de març (13.00 a 15.00 h). LINKEDIN I. Aprofita tot el potencial d’aquesta xarxa social per al teu desenvolupament professional. Inscripció aquí.

Patrocinis i Col·laboracions:

Comptem amb el suport de diverses empreses i institucions compromeses amb la promoció de la diversitat en el món tecnològic, incloent Caixa d'Enginyers, NTT DATA o semidynamics com a sponsors de l’activitat i dones professionals d’empreses com Accenture, FGC, GTD, MANGO, Mitek Systems, RollDBox, Social Point.

 

Inscripció:

Encoratgem a totes les estudiants d’últims cursos, professionals, i empreses interessades a participar en aquesta jornada única. Per a inscripcions i més informació a https://landing.enginyeriauab.cat/women-empowerment-2024

Participa de la nostra visió d´un món tecnològic més inclusiu i divers.