Emilio Fernández, a la comissió científica de la International Olympic Academy

Emilio Fernández

Emilio Fernández Peña, director de l'Institut de Recerca de l'Esport de la UAB, ha estat nomenat membre fundador de la comissió científica de l'International Olympic Academy, que estarà formada per sis acadèmics de prestigi internacional i el degà de l'acadèmia, Kostantinos Giorgiadis.

18/05/2022

Aquesta comissió ha estat posada en marxa a proposta del Comitè Olímpic Internacional. Té com a finalitat assessorar la International Olimpic Academy en la creació de noves activitats educatives i acadèmiques i introduir la innovació en aquesta fonamental institució del moviment Olímpic. Juntament amb Fernández, integren la comissió científica altres acadèmics destacats en l'àmbit dels estudis olímpics d'Austràlia, Corea del Sud, Japó, Canadà i Alemanya.

La International Olimpic Academy va ser creada el 1962 a Olímpia (Grècia), lloc on durant segles van ser celebrats els jocs olímpics de l'antiguitat. Recentment, el Comitè Olímpic Internacional ha invertit 12,5 milions de dòlars en la renovació de les instal·lacions. Paral·lelament, la International Olimpic Academy ha introduït la renovació dels programes educatius i preveu establir nous acords amb universitats de prestigi internacional i programes formatius digitals.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat