Eleccions a delegat/da: Participeu!

Eleccions a delegat

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària, com cada curs, han donat el tret de sortida a les eleccions de delegats i delegades de la UAB

18/09/2020

El procés d’eleccions finalitza a mitjans de novembre, quan esperem tenir tots els delegats i delegades inscrits al Cens de delegats.

Aquest curs hem habilitat una apartat al web sobre el procés d’eleccions de cada Facultat. 

La unitat de Dinamització Comunitària es la encarregada d'aquest procés. Aquesta Unitat es troba a l'Àgora (Edifici R), juntament amb Cultura en Viu, la Fundació Autònoma Solidària i l’Observatori per a la igualtat.

La unitat de Dinamització Comunitària té per objectiu fomentar la participació més enllà de les aules, afavorint el creixement i consolidació del teixit associatiu, així com donant suport a la representació estudiantil. A més a més, es desenvolupa una programació estable per tal dinamitzar la comunitat a través d’activitats que treballen per la internacionalització i la creació de xarxes.

Entenem la participació com un aprenentatge en si mateix, que facilita l’adquisició per part de l’estudiant d’una sèrie de competències transversals imprescindibles per a esdevenir un ciutadà actiu i implicat.

La unitat de Dinamització Comunitària gestiona un seguit d’eines i recursos per tal d’enfortir l’associacionisme, els/les delegats/es de grup acadèmic, els consells d’estudiants, i els grups d’estudiants actius, i que d’aquesta manera, siguin ells mateixos qui organitzin les seves pròpies activitats i oferir-les a la comunitat.

Els equipaments: l’Hotel d’Entitats i el Centre de Recursos per a col·lectius són els espais de gestió dels recursos per a la participació. La plaça Cívica és l’espai de referència per la dinamització del campus, un espai de trobada, de lleure, cultural, de participació, de solidaritat, de reivindicació..... Un espai públic a compartir i gaudir per la comunitat.

Podeu trobar tota la informació a uab.cat/comunitat.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies