El Treball de Fi de Grau Perspectiva de gènere en la professió veterinària dut a terme per la Mireia Carreras Ruiz, ha estat seleccionat com un dels millors TFG amb perspectiva de gènere

L¿alumna que ha estat premiada és la Mireia Carreras Ruiz amb el seu treball de fi de grau titulat ¿

L’acte de la cinquena edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau, serà presidit per la Virginia Luzón Fernández i es podrá seguir a través del canal de Youtube de la UAB.

23/03/2021

El proper dimecres 24 de març a les 12h tindrà lloc la cinquena edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau amb perspectiva de gènere, corresponents al curs 2019-2020, a través del canal de YouTube de la UAB. L’acte serà presidit per la Virginia Luzón Fernández, vicerectora de Comunicació i de Promoció, i durant tota la cerimònia hi intervindran la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martinez Portell, la secretaria general, Esther Zapater Duque, la presidenta de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB, Maria Prats Ferret, així com l’alumnat premiat, que participarà a través de plataforma digital.

Aquest és el primer any que s’ha proposat un Treball de Fi de Grau des de la Facultat de Veterinària i que ha estat seleccionat com un dels millors TFG amb perspectiva de gènere. L’alumna que ha estat premiada és la Mireia Carreras Ruiz amb el seu treball de fi de grau titulat “Perspectiva de gènere en la professió veterinària”.

S’hi han presentat un total de 134 estudiants, de la gran majoria de facultats de la universitat. La que ha presentat més treballs ha estat la de Filosofia i Lletres (34), seguida de la de Psicologia (21), la de Ciències de la Comunicació (19) i la de Dret (19). Hi ha hagut un total de 32 treballs premiats.

La iniciativa sorgeix el 2014, a partir d’un conveni entre l’Institut Català de les Dones i la Facultat de Dret per convocar un premi al millor treball amb perspectiva de gènere. El curs següent l’Observatori fa extensible aquesta iniciativa a totes les facultats de la UAB.
Cada grau rep un premi al millor TFG amb perspectiva de gènere i, de la totalitat dels premis atorgat,  es concedeixen els millors treballs amb perspectiva de gènere per àmbit de coneixement d’Arts i Humanitats; Ciències Socials i Jurídiques; Ciències de la Salut i Ciències, Biociències i Tecnologies. 

Tots els treballs premiats rebran un diploma emès per l’Observatori per a la Igualtat de la UAB, així com la publicació dels treballs al web i la seva difusió. Els treballs guanyadors per àmbit de coneixement, a més, rebran una quantitat de 250 € gràcies a la subvenció de 1000 per part de l’ICD.

Podeu revisar els treballs guardonats i pròximament seran publicats al web de l'Observatori per a la Igualtat de manera íntegra.

I al DDD trobareu el póster del TFG.

L’acte serà infoaccessible, amb un intèrpret de llenguatge de signes i subtitulació i es retransmetrà per youtube


 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies