El rànquing de Xangai situa la UAB com la setena millor universitat del món en veterinària

la Facultat de Veterinària La UAB com la setena millor universitat del món en el seu àmbit.

Segons el Global Ranquing of Academic Subjects 2021, la Facultat de Veterinària de la UAB és la setena millor Universitat del món en el seu àmbit, situant-se a tan sols 2,7 punts de la tercera posició, ocupada per la Universitat de Medicina Veterinària de Hannover. 

27/05/2021

El Global Ranquing of Academic Subjects 2021, la classificació per matèries de l’ARWU (Academic Ranquing of World Universities, elaborat per la Universitat Jiao Tong de Xangai), situa la Facultat de Veterinària de la UAB com la setena millor universitat del món en el seu àmbit.  

Si bé en el rànquing 2020 la Facultat de Veterinària ocupava la cinquena posició, es trobava a 6,4 punts de la tercera posició, ocupada en aquell cas per la Universitat de Copenhaguen. Enguany la nostra facultat ocupa la setena posició, però es troba a tan sols 2,7 punts del tercer lloc, ocupat per la Universitat de Medicina Veterinària de Hannover. Aquest fet és perquè les puntuacions obtingudes pels centres classificats entre les posicions tercera i setena han estat molt similars: la Universitat de Hannover amb una puntuació de 242,7, la Universitat de Copenhaguen amb 241,9, “The Royal Veterinary College” amb 241,7, la Universitat d’Edimburg amb 241,1 i la UAB amb 240 punts. 

La facultat de Veterinària de la UAB es consolida així entre les 10 millors Universitats del món en l’àmbit de veterinària, atès que es situa en aquest grup des del 2017. 

Veure la classificació del Global Ranquing of Academic Subjects 2021 http://www.shanghairanking.com/rankings/gras/2021/RS0304