El Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting visita la UAB per iniciar els preparatius del 25è Drac Novell Internacional

Imatge de la visita del Gremi en un plató

Una representació de l’equip del Gremi de la Publicitat, Comunicació i Màrqueting encapçalat per la seva presidenta Laia Rogel va visitar la Facultat de Ciències de la Comunicació el passat dilluns 24 de juliol.  

27/07/2023

Laia Rogel, Montse Arnau, Jose Maria Ricarte i Xavier Sans, acompanyats pel degà Enric Marin i la vicedegana d’Ordenació Acadèmica i Ocupabilitat Ana Maria Enrique van conèixer de primera ma els equipaments de la facultat. La visita va finalitzar a l’aula Magna, on es celebraran els actes centrals del 25è Drac Novell Internacional el proper mes de novembre. 

En aquesta edició commemorativa la Universitat Autònoma de Barcelona a través de la Facultat de Ciències de la Comunicació exerceix de coorganitzadadora del certamen adreçat als estudiants de publicitat i comunicació que premia les millors campanyes creades per ells mateixos. Aquest guardó uneix l’àmbit empresarial i l’acadèmic. Des de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB atorguem una importància estratègica a la transferència de coneixement i enriquiment mutu que fa possible relació i la col·laboració entre el món empresarial i el món universitari. 

El degà Enric Marin està especialment content de ser la universitat amfitriona d’aquesta edició, ja que aquesta «serà molt especial no tan sols pel que representa, sinó també perquè en la mateixa jornada acollirem també la tretzena edició del Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte». José María Ricarte va dedicar la seva vida a la creativitat i va ser docent a la facultat on va exercir com a catedràtic de creativitat publicitària.  

El Gremi és una entitat compromesa amb el desenvolupament i la defensa de l’activitat publicitària al nostre país. L’esperit aventurer dels seus associats insta a l’actual equip de direcció presidit per Rogel a obrir dreceres i mirar al futur, avivant la flama del treball col·laboratiu d’emprenedors, empresaris i agències, des del cor mateix de la Publicitat. Laia Rogel és presidenta del Gremi des del passat 7 de juny. La primera dona al capdavant de  l’associació després de 97 anys d’història.