El GAD es proclama campió Pro-Am a Madrid

El GAD al VI Torneig BP del Col·legi Major Elías Ahuja.

Els representants del Grup d’Argumentació i Debat Andreu Garcia i Isabella Miller es proclamen campions en categoria Pro-Am al VI Torneig BP del Col·legi Major Elías Ahuja.

07/11/2023

Aquest cap de setmana el Col·legi Major Elías Ahuja ha estat l’indret d’una nova cita del Circuit de Debat en format BP de l’Estat. Aquest centre de residència d’estudiants situat al cor de la vila de Madrid ha organitzat enguany un torneig amb diverses categories de competició, entre les que es troba la tipologia Pro-Am. El Grup d’Argumentació i Debat de la nostra Universitat hi ha enviat una comprensiva representació conformada per dos equips, una persona jutgessa i una membre de l’equip d’Adjudicació.

L’Andreu Garcia i la Izzy Miller, ambdós membres del GAD, varen competir com a debatents, aconseguint arribar a la final de la categoria Pro-Am després d’obtenir 11 punts d’equip a les rondes ordinàries. Aquesta categoria busca posar en valor aquells equips conformats per un debatent experimentat i un de novell, com és el cas d’aquesta parella del GAD. Finalment varen poder proclamar-se campions Pro-Am del VI Elías Ahuja a la final fent guanyar al Grup d’Argumentació i Debat el tercer títol del curs 2023-2024. El seu rendiment a la competició els va propiciar també un lloc al top d’oradors del torneig, 9è per l’Andreu a categoria ordinària i igualment 9è per l’Izzy a la categoria novell.

La dupla formada per l’Oriol Sala i l’Eudald Garcia varen fer una molt bona competició que es va veure reflectida en ésser proclamats 9è equip de la fase ordinària i, com a tal, equip de reserva per a les semifinals, en el cas que algun dels 8 equips classificats no pogués assistir o fos desqualificat. Igualment, la Universitat va tenir representació al cos de jutges del torneig de la mà de l’Horacio Lamela, que va jutjar les rondes ordinàries.

D’altra banda, la Mado Sáez, membre i formadora del GAD, va formar part de l’equip d’adjudicació, contribuint a establir les mocions i a garantir la integritat acadèmica i de competició del torneig. Formar part d’aquest equip és una posició de prestigi pel debatent però també per la nostra associació, que continua tenint representació a cada nivell del circuit.

Després d’aquest cap de setmana, el Grup d’Argumentació i Debat es proclama triple campió en aquesta temporada 2023-2024. Igualment, gràcies a la nostra representació de persones jutgesses i a l’equip d’adjudicació seguim posant en valor totes les posicions que fan possible el circuit a l’Estat, més enllà dels equips de debatents competitius. Amb tot això, seguim amb les nostres tasques ordinàries i comencem a escalfar motors per al Torneig de Debat BP que organitzem a la Universitat Autònoma de Barcelona, que aquest any tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’Abril. Per a més informació consulteu les nostres xarxes socials: @gad_uab