El Dia de la Facultat se celebra en format virutal

Claqueta Sound

El 17 de març es va celebrar el Dia de la Facultat, que, per culpa de la pandèmia, enguany es va fer en un entorn virtual de Gather Town, amb l'organització de l'Òrgan Coordinador de l'Alumnat (OCA) i la col·laboració de UAB Campus Mèdia.

09/03/2021

Aquest any, el Dia de la Facultat es va celebrar el dimecres 17 de març. Per això, l’Òrgan Coordinador de l’Alumnat de la Facultat (OCAFCC) juntament amb UAB Campus Mèdia va estar organitzant des del 20 de gener la millor manera de disfrutar d’aquest dia per a tot l’alumnat. 

Per culpa de la situació pandèmica actual, es va adaptar a format virtual i es va fer a través de l’espai virtual d'àudio i imatge anomenat Gather Town, que permet la connexió de molts usuaris alhora i la participació en diferents esdeveniments i activitats.

Aquest espai virtual reproduïa la Facultat i es dividia en 7 escenaris amb una programació pròpia on s'anaven succeint diferents esdeveniments de forma simultània, així els usuaris podien gaudir de les activitats que més els interessin.

  • Escenari 1: Concerts amb teloners, actiu de 15 a 17 h.
  • Escenari 2: Concerts amb teloners, actiu de 15 a 17 h.
  • Escenari 3: Diverses taules rodones d’alumni de Campus Mèdia per explicar la seva experiència un cop finalitzada l’etapa universitària, actiu d'11 a 17 h.
  • Escenari 4: Dues conferències del PDI, actiu d'11 a 13 h. A la tarda, de 15 a 17 h, continuem amb les taules rodones d’alumni de Campus Mèdia.
  • Escenari 5: Projecció d’una pel·lícula, actiu d'11 a 13 h aproximadament.
  • Escenari 6: Activitats on tothom hi podrà participar.
  • Escenari 7: Votació dels curts presentats als Premis Oscat (fins a les 15 h).

El més interessant d’aquest conjunt d’esdeveniments és que molts eren en directe i es podien disfrutar i comentar amb tots els presents.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies