El Consell de Veterinaris de Catalunya ha fet un vídeo per resoldre dubtes sobre el confinament i desconfinament en mascotes

Mascotes desconfinament

El Consell de Veterinaris de Catalunya ha fet un vídeo per saber com podem millorar el benestar de les nostres mascotes durant el confinament i desconfinament.
 

08/05/2020

Arrel del decret de l’estat d’alarma amb motiu de la crisi sanitària originada per la COVID-19 , persones i animals vam quedar confinats a casa a partir de mitjans de març. Actualment, després de gairebé dos mesos, ja es perfila la possibilitat d’anar tornant escalonadament a la rutina. El confinament ha causat un impacte molt gran en la nostra rutina, però també en la de les nostres mascotes. 

“Cada un de nosaltres sabem el que ens ha costat adaptar-nos a aquesta realitat. Qui més qui menys, ha passat els seus moments”, comenta la presidenta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC), Cori Escoda.

El Consell de Veterinaris de Catalunya ha fet un vídeo on la Marta Amat, del departament de ciència Animal i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la UAB,  resoldrà diversos dubtes que probablement molts propietaris es plantegen actualment: Com fer que el confinament sigui més agradable per les mascotes, com s’hauria d’aplicar un càstig correctament, recomanacions específiques per a gossos i per a gats, com afectarà a les mascotes la tornada a la rutina, com habituar el teu gos al desconfinament i què fer si no s’adapta correctament...

Veure el vídeo 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies