ECIU ofereix un nou repte i dos micromòduls

supermercat pla zenital

L’ECIU llença un nou  repte titulat; “Garantir la seguretat alimentària basada en els ecosistemes locals” i dos micromòduls. 

07/02/2024

L'European Consortium of Innovative Universities (ECIU) presenta un emocionant repte sota el títol "Garantir la seguretat alimentària basada en els ecosistemes locals". Aquest repte, promogut per l'Ajuntament del Prat de Llobregat, es centra en avaluar l'impacte del model de negoci alimentari de "La Botiga", un projecte que fusiona garantia alimentària, empoderament comunitari i sostenibilitat cap a l'autogestió. Aquest enfocament innovador busca no només resoldre reptes socials, sinó també crear un impacte positiu i sostenible a la comunitat.

L'objectiu essencial d'aquest repte és analitzar en profunditat l'impacte real que el model de servei de "La Botiga" té a la comunitat local, proporcionant evidència concreta dels beneficis transformadors que la seva implementació pot aportar. El termini per inscriure's en aquest repte finalitza el 9 de febrer.

A més d'aquest apassionant repte, l'ECIU ofereix dos micromòduls educatius que complementen el seu enfocament innovador. Un d'ells es centra en el transport sostenible, sota el títol "Energia en el transport", mentre que l'altre aborda la importància del gènere com a eina transversal per comprendre, diagnosticar i resoldre reptes contemporanis. Aquests micromòduls representen una oportunitat única per ampliar coneixement professional.