"Dona i Enginyeria": el talent femení encapçalarà una jornada de xerrades el 8M

Dona i Enginyeria. 8M 2021

Per celebrar el Dia Internacional de la Dona, l’Escola d’Enginyeria organitza una jornada on hi haurà un programa de ponències que el protagonitzaran íntegrament dones de diferents àmbits de l’enginyeria. Els actes es podran seguir en línia.

19/02/2021

Un any més, arriba el Dia Internacional de la Dona i, malgrat l’emergència sanitària, no ens podem estar de celebrar-ho. Adaptant-nos a les noves circumstàncies, la Sotsdirecció d'Alumnat, de Relacions amb Secundària i de Gènere de la UAB ha organitzat una jornada de ponències adreçada a tota la comunitat universitària. Es podrà seguir de forma telemàtica a través de la plataforma Microsoft Teams.

La jornada es celebrarà el mateix dilluns 8 de març a partir de les 15:00 hores i el programa de la mateixa estarà composat per cinc intervencions, totes elles liderades per dones enginyeres amb experiència en diferents empreses i institucions de referència. En última instància, també hi haurà una taula rodona a càrrec de Núria Martínez, Assistant Communications Manager al CVC. Altrament, al final de cada sessió, els espectadors tindran l’oportunitat de participar fent preguntes.

Si vols participar en la jornada del 8M organitzada per l’Escola d’Enginyeria, podràs seguir-la a través d’aquest enllaç de Microsoft Teams.

 

Programa del 8M 2021: “Dona i Enginyeria”

15:00 - Una dona enginyera a HP. Paula León, Firmware Engineer a HP.

15:30 - El teu feedback genera bugs en producció. Eli Maruenda, Software developer a Holaluz.com i Inma Navas, Software Engineer a Mango.

16:15 - Eficacia, eficiencia y mejora en la producción. Elena Ilzarbe, Production expert a Covestro.

16:45 - L’entorn laboral de la dona enginyera. Marta González, Directora a Barena Technoenologie.

17:15 - Taula rodona a càrrec de Núria Martínez, Assistant Communications Manager al CVC.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Igualtat de gènere
  • Aliança pels objectius