Cursos d'estiu 2020: conversa en anglès

Cursos estiu 2020: conversa en anglès

Aprofita aquest estiu per millorar el teu anglès!

12/06/2020

Com cada any, t’oferim la possibilitat d’estudiar anglès al juliol amb els cursos d’estiu de conversa en anglès. Davant la situació actual, l’oferta d’enguany incorpora la modalitat telepresencial en aquests cursos, on es realitzaran les classes mitjançant la plataforma de videoconferència Zoom.

Els cursos ofereixen els nivells intermedi i avançat, i ambdós tenen com a objectiu millorar la fluïdesa, practicar la pronunciació i consolidar el vocabulari. Per altra banda, el curs tindrà dues edicions, la primera, del 6 al 16 de juliol, i la segona, del 20 al 30 de juliol. Tots els cursos constaran de 2 hores de classe de dilluns a dijous, en horari de matí i tarda. Finalment, la matrícula s'obre el 2 de juny i es formalitza en línia enviant la sol·licitud de matrícula a través del correu electrònic info.idiomes@uab.cat.

Per mostrar com seran aquestes classes a distància, el pròxim 12 de juny et convidem a sessions informatives en línia on s'explicarà la metodologia del curs, així com el procediment de matrícula i preus. Aquesta sessió inclou una classe de demostració d'una durada aproximada de 30 minuts, on es realitzaran activitats i es mostrarà la dinàmica de les nostres classes.

 Per reservar plaça, selecciona la sessió que més s'adeqüi al teu nivell. Places limitades

Descarrega la informació dels cursos d’estiu de conversa en anglès.

Fes clic al botó per reservar cita i fer una prova de nivell gratuïta