Crea el logo per al Congrés Internacional de l'AE-IC 2022!

Una llibreta amb logos dibuixats

La Facultat convoca un premi per la creació del logo del Congrés, que se celebrarà a Bellaterra el juny de l’any vinent. Pot participar-hi qualsevol estudiant de l’Autònoma fins al 15 de juny.

Bases

12/03/2021

El Deganat de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB convoca un premi per la creació de la imatge gràfica del VIII Congrés Internacional AE-IC 2022 “Comunicació i Ciutat Connectada” que se celebrarà a Bellaterra a finals de juny de l’any vinent i que organitza la Facultat junt amb l’Asociación Española de Investigación de la Comunicación.

El premi està obert a tot l’alumnat matriculat en qualsevol grau o màster de la UAB i dotat amb l’entrega d’un diploma i 600 € bruts. El logotip ha d’incloure el text “Comunicació i Ciutat Connectada” i el logo de l’AE-IC, a més d’estar relacionat amb el tema del congrés. El jurat el formarà l’equip de govern de la Facultat, que tindrà la potestat per declarar desert el concurs. 

Per qualsevol dubte sobre l’encàrrec, consulteu les bases completes i podeu adreçar-vos al deganat dg.c.comunicacio@uab.cat.

Teniu fins al 15 de juny de 2021 per a presentar les vostres propostes. Participeu-hi!

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies