Concurs fotogràfic EXPONATURA UAB 2022

exponatura

La nova edició del concurs fotogràfic EXPONATURA UAB 2022 tracta la temàtica de la biodiversitat. Els participants poden presentar les seves fotografies fins el 30 de maig de 2022. 

11/05/2022

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) organitza una nova edició del concurs fotogràfic EXPONATURA UAB 2022. El concurs es desenvolupa en el marc de les VII Jornades Científiques que organitzarà aquest departament, amb la col·laboració de la Facultat de Biociències, el proper 9 de juny de 2022.  

La temàtica d'aquesta nova edició és la Biodiversitat i poden participar tots els membres de la comunitat UAB. Els participants poden presentar un màxim de dues fotografies en format digital fins el 30 de maig del 2022 emplenant el formulari d'inscripció

La presentació de les fotografies guanyadores i l'entrega de premis, amb la col·laboració d'Altaïr, Oryx, Orlum i Abacus, es realitzarà el dijous 9 de juny. Aquell mateix dia, a les 9.30h, es realitzarà l'exposició de les fotografies presentades a la Sala de Vidre ia l'Espai Sud de la Facultat de Biociències. També farà una exposició virtual a la web de Cultura en Viu de la UAB amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i Cultura de la UAB.  

Trobareu més informació sobre el concurs a la pàgina web del BABVE.