Comença la matrícula pels estudiants de primer curs

Comença la matrícula pels estudiants de primer curs

Has estat admès/a a la UAB? Felicitats! Ara toca fer la matrícula per començar els estudis. Fer la matrícula a la UAB és molt fàcil: es fa online i només has de seguir aquest pas a pas.

13/07/2022

La matrícula s'ha de fer el dia i hora que et correspongui. Fer la matrícula a la UAB és molt fàcil: es fa online i només has de seguir aquest pas a pas.

La UAB facilita la matriculació online per a tots els estudiants de primer curs. Fer la matrícula des de casa és còmode i, a més a més, fàcil. La matrícula s'ha de fer el dia i hora que et correspongui, seguint aquest pas a pas

Abans de realitzat la matrícula, t'arribarà un mail de benvinguda de la UAB. A partir d’aquest moment ja pots obtenir el teu NIU i establir la paraula de pas seguint les instruccions del punt 3 del pas a pas. El NIU és el teu número d’identificació personal de la UAB, com si fos el teu DNI. Et permetrà accedir a diferents serveis, com ara el campus virtual o l’email de la UAB, i el necessitaràs per fer la matrícula.

Per la matrícula d'altres cursos de grau, consulta el dia i hora a partir del qual pots fer la teva automatrícula des de sia.uab.cat a la pestanya Alumnat de Grau, Màster oficial i Doctorat clicant  "Verificació de l'horari d'automatrícula". Per a més informació, consulta la fitxa del teu grau.

Per a qualsevol aclariment, pots trucar al telèfon de l’InfoUAB (93 581 11 11), de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 15 a 17 h i els divendres de 10 a 14 h, o contactar amb la Gestió Acadèmica del teu centre (consulta els horaris d’atenció presencial i/o telefònica en aquesta pàgina).


Més informació
Matrícula de 1r curs
Matrícula d'altres cursos de grau
Visita la UAB