Certifica el teu nivell de llengües! Matrícula oberta

Imatge Exàmens Setembre 2018

Vols acreditar un nivell de llengua perquè busques feina, necessites crèdits o per  accedir a nous estudis o beques de mobilitat? Matricula’t a qualsevol de les convocatòries d’exàmens que t’ofereix UAB idiomes Campus: TOEFL i exàmens propis! 

17/07/2018

UAB Idiomes t’ofereix la possibilitat de presentar-te a l’examen TOEFL
d’anglès (Test of English as a Foreign Language) el 21 de setembre de 2018.
 
El TOEFL és un certificat que mesura la capacitat d’utilitzar i entendre l’anglès a nivell universitari. Més de 10.000 universitats, organitzacions i altres institucions en més de 130 països accepten les qualificacions de TOEFL. 

El TOEFL no el pots suspendre: es tracta d’un únic examen multinivell en què obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (B1, B2 o C1). Fins el 21 d’agost de 2018 hi ha matrícula exclusiva per a la comunitat de la UAB. 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

A més, UAB idiomes t'ofereix una certificació universitària de qualitat segons els nivells descrits al Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).  Durant aquesta convocatòria et pots examinar d’anglès, alemany, francès i italià. El període d’exàmens és del 12 al 14 de setembre al campus de Bellaterra. La matrícula està oberta des d’ara fins el dia 31 d’agost. Tanmateix, UAB Idiomes Campus romandrà tancat de l’1 al 28 d’agost.

Els exàmens d’UAB Idiomes permeten obtenir un certificat acreditatiu del nivell de llengua en relació amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües. Tots els nostres certificats de nivell són certificats universitaris i són reconeguts per totes les universitats catalanes, la Generalitat de Catalunya i moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB, per acreditar el requisit del nivell B2 de tercera llengua i per accedir als màsters de les universitats de Catalunya que demanen un nivell de llengua.

Si necessites més informació, consulta l’apartat d’exàmens del web d’UAB Idiomes o posa't en contacte amb nosaltres per telèfon al 93 581 13 25. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies