Certifica el teu nivell de llengües a la UAB! Matrícula oberta

Imatge Exàmens Servei de Llengües juny 2019

UAB Idiomes Campus certifica el teu nivell d’anglès, alemany, francès o italià perquè aconsegueixis els teus objectius: l’accés a un màster, a un programa de mobilitat o a una feina. Matrícula oberta del 2 al 16 de maig.

02/05/2019

UAB Idiomes Campus ofereix exàmens per a aquelles persones que, per tal de trobar una feina, obtenir crèdits, accedir a nous estudis o sol·licitar beques de mobilitat, necessiten un certificat que acrediti el seu domini d’un idioma. La matrícula està oberta entre el 2 i el 16 de maig.

Durant aquesta convocatòria et pots examinar d’alemany, anglès, francès i italià. Els exàmens es fan entre el 31 de maig i el 14 de juny al campus de Bellaterra. Consulta les dates concretes en funció de l’idioma que vulguis acreditar.

A més, pots sol·licitar un ajut per a sufragar les despeses de la matrícula d’aquests exàmens si has començat per primera vegada els estudis universitaris de grau a partir del curs 2014-2015. Més informació en aquest enllaç.

UAB Idiomes Campus et permet obtenir una certificació universitària de qualitat segons els nivells descrits al Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Tots els nostres certificats de nivell són certificats universitaris i estan reconeguts per totes les universitats catalanes, per la Generalitat de Catalunya i per moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB, per acreditar el requisit del nivell B2 de tercera llengua i per accedir als màsters de les universitats de Catalunya que demanen un nivell de llengua.

Si necessites més informació consulta l’apartat d’exàmens del web d’UAB Idiomes Campus o posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon al 93 581 13 25.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies