Arrenca la VI Setmana del Talent Audiovisual amb tres projectes de la Facultat seleccionats per al Pitching

Cartell de la Setmana del Talent 2020

L’esdeveniment organitzat pel Clúster Audiovisual de Catalunya de l'1 al 4 de desembre busca connectar el nou talent emergent de l’àmbit audiovisual amb els professionals del sector.

01/12/2020

La Setmana del Talent Audiovisual d’enguany pren un format virtual i ofereix una desena d’esdeveniments per estimular la connexió entre el nou talent i la indústria amb el mercat de nous professionals, tallers, conferències i sessions de networking, a més del ja clàssic Pitching, on es presentaran tres projectes nascuts a la Facultat.

La setmana comença el dimarts 2 a les 10 h amb la Jornada Inaugural, amb una entrevista de Noemí Cuní amb Michael Blackman, director de l’ISE, la principal fira de l’audiovisual del món, que se celebrarà a Barcelona el juny vinent. Seguirà una taula rodona sobre noves tecnologies per a empreses, esdeveniments i espectacles i un debat sobre la transformació dels actes presencials al format virtual.
L’acte es podrà seguir al web de la Setmana en streaming.

A les 17 h es presentarà el Pacte del Talent, un projecte que vincula les noves promocions de professionals de l'audiovisual amb projectes emergents de teatre, dansa, circ i música. Cal destacar, a més, que quatre alumnes de la Facultat hi participen: Adriana Navarro, Helena Guasch, Olga Riart i Clara Miret s’encarreguen de la realització audiovisual d’un dels projectes de circ.
L’acte es podrà seguir al web de la Setmana en streaming.

El dimecres 2 a les 18 h Irina Grevtsova i Joan Sibina, autors del llibre Experiencias inmersivas culturales, parlaran d’aquesta tendència, amb la moderació de Mònica Lablanca.
L’acte es podrà seguir al web de la Setmana en streaming.

El dijous 3 a les 19 h, cinc productores de primer nivell explicaran el dia a dia de la seva feina: Sandra Hermida (El Orfanato, Lo Imposible), Claudia Mayer (Mamma Team), Muntsa Tarrés (Nous Formats a TV3), Montse Claros (Gestmusic) i Sumpta Ayuso (El Pionero, Muerte en León).
Per participar-hi cal inscriure-s’hi prèviament. Inscripcions

El dijous 3 i divendres 4 a les 9 h es farà el Pitching Audiovisual en dues sessions, es tracta d’un espai de trobada entre professionals i talent emergent de les universitats catalanes per fomentar el desenvolupament de projectes entre tots dos grups i que ha donat fruits com Les de l’hoquei (Brutal Media i TV3).
Tres dels projectes que s’hi presentaran han sorgit de les aules d’aquesta Facultat: "El Plaer és meu" de Maria Alsina, Ariadna España, Alba Marino i Judith Vila (No-Ficció), "L’Escut de Sherwood" de Júlia Oliveras i Aina Palomer (No-Ficció) i "Lo que Ricki nunca vivió" de Marc Freixa i Paula Ríos (Noves finestres).
Enguany compta amb una nova categoria, “videojocs” i podrà seguir-se per streaming, prèvia inscripció.

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies