Aquest estiu, els idiomes des de casa

Imatge notícia cursos estiu 2020

Anglès, francès, italià, alemany, català… Al Servei de Llengües hem adaptat la nostra oferta de cursos d’estiu per seguir al vostre costat i oferir-vos allò que necessiteu. La matrícula ja és oberta.

12/05/2020

Al Servei de Llengües de la UAB adaptem la nostra oferta de cursos d’idiomes d’aquest juliol (mira el vídeo!) i us posem a l’abast formacions que us ajudaran a aconseguir els vostres objectius acadèmics i professionals:

  • Cursos virtuals intensius de llengua anglesa per preparar-se per obtenir el nivell B1 o el nivell B2 amb materials didàctics innovadors  basats en la metodologia de la classe inversa (flipped classroom).
  • Cursos virtuals adreçats a personal docent o investigador que redacta o ha de redactar la tesi doctoral en anglès o que vol millorar les competències de presentació de la recerca en anglès.  
  • Curs de conversa avançat en anglès amb videoconferència, per a persones amb un nivell B2 assolit que volen practicar l’idioma, refrescar coneixements o augmentar la fluïdesa i el nivell de correcció. 
  • Curs virtual de nivell superior de català (C2).
  • Curs virtual d’introducció a la llengua alemanya
  • Tallers de preparació per marxar d’Erasmus, en italià i en francès*.  
  • Curs per a persones obertes de ment, a les quals no els agraden els límits: aprenentatge simultani de tres llengües romàniques (italià, francès, portuguès) en molt poques hores*.  
  • Cursos d’anglès, francès, alemany, italià, espanyol, rus i portuguès completament virtuals en modalitat d’aprenentatge autònom per mitjà de la plataforma Dexway. Es tracta de cursos de diversos nivells d’idioma (A1 a C2, segons els idiomes).  

*Tallers gratuïts amb reconeixement acadèmic.

Si no ets alumne de la UAB i tens 16 anys o més, també pots fer un dels nostres cursos. Aprofita l’oportunitat de formar-te en un context universitari!

Consulteu tota la informació en aquest enllaç i, en cas de dubtes, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu s.llengues.info@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Imatge Canvis Docència Octubre 2020

Canvis en la docència d’UAB Idiomes Campus

El Servei de Llengües-UAB Idiomes Campus segueix les noves mesures acordades per la UAB, a petició del Govern de Catalunya, i adapta tots els cursos d’idiomes a la modalitat de formació virtual.

Totes les notícies